Στοιχεία επικοινωνίας

icon_widget_image Μυτιλήνης, Τρίγωνο Ανθούσας, 15349 icon_widget_image + (30) 210 66 65 216 + (30) 6936 752 676 + (30) 6932 236 049 icon_widget_image info@vroutsi-sa.gr

Η εταιρεία

Οι ρίζες της εταιρείας ξεκινούν από τη δεκαετία του 1950 όταν με την τότε ανοικοδόμηση της πρωτεύουσας, ο Βασίλειος Βρούτσης αναγνωρίζοντας τις ολοένα κι αυξημένες ανάγκες για κατεδαφίσεις κι εκσκαφές στο κέντρο της Αθήνας ξεκινά την ατομική του επιχείρηση. Σχεδόν μία δεκαετία αργότερα δίνεται νέα πνοή με την είσοδο του Δημητρίου Βρούτση (γιος του ιδρυτή), ο οποίος ξεκινά να αναπτύσσει την έως τότε ατομική επιχείρηση μαζί με τα δύο μικρότερα αδέλφια του Ηλία και Μιχάλη. Επί μια 30ετία η επιχείρησή μας αναπτύσσεται συνεχώς κι αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, νέο εξοπλισμό και σύγχρονο εταιρικό στόλο που ανανεώνεται συνεχώς, ώστε να εναρμονίζεται με τις ανάγκες της αγοράς.
Το 1997 η ατομική επιχείρηση ανασυγκροτείται πλήρως και μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΒΡΟΥΤΣΗ Α.Ε., υλοποιώντας το όραμα του ιδρυτή της ο οποίος και απεβίωσε την ίδια περίοδο.
Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας είναι πλέον στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον της πλατείας Κουμουνδούρου), στην οδό Αγησιλάου 60 και παράλληλα εγκαινιάζεται και υποκατάστημα στην περιοχή της Ανθούσας (Μυτιλήνης 38Α), όπου στεγάζεται και συντηρείται ο εταιρικός μας στόλος κι αποθηκεύεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο ο αντίστοιχος εξοπλισμός. O συγκεκριμένος χώρος σήμερα αποτελεί την έδρα της επιχείρησής. Το όραμά μας είναι συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε διαρκώς και να γίνουμε πρωτοπόροι στον κλάδο μας.
Η επιτυχία μας βασίζεται αποκλειστικά στην εμπειρία και εξειδίκευση που αντλούμε από το τρίπτυχο Άνθρωπος-Τεχνολογία-Διαδικασίες. Οι έμπειροι άνθρωποί μας είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο που διαθέτει η εταιρία και εκπαιδεύοντας διαρκώς, ώστε να ανταπεξέρχονται πλήρως στις ανάγκες σας και ταυτόχρονα να επιστρέφουν σπίτι τους με ασφάλεια.
Ταυτόχρονα, είμαστε υπερήφανοι που εφαρμόζουμε την τεχνολογία κι ανανεώνουμε τον εξοπλισμό και τον εταιρικό μας στόλο, ενώ τηρούμε την υφιστάμενη νομοθεσία και εφαρμόζουμε διαδικασίες που αποσκοπούν στον σεβασμό του περιβάλλοντος και της κοινωνίας.
Για περισσότερα από 70 χρόνια παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να στηρίζουμε το κάθε επόμενο βήμα σας!
1000 1000

Ολοκληρωμένα

Έργα

45 45

Ιδιόκτητα

Μηχανήματα

70 70

Χρόνια

Παρουσίας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε γενικές εκσκαφές σε οποιοδήποτε βάθος και χώρο, χάρη στον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε.

Διαθέτουμε ποικιλία μικρών μηχανημάτων για ειδικές εκσκαφές σε μικρούς χώρους.

Εκτελούμε πάσης φύσεως εκβραχισμούς, έχοντας στον στόλο μας υδραυλικές σφύρες από 500kg έως 6000kg.

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως κατεδαφίσεις με κομπρεσέρ, υδραυλικά σφυριά, υδραυλικά ψαλίδια διαφόρων τόνων.

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επιχώσεις με προϊόντα από εκσκαφές, αλλά και με χρήση αδρανών υλικών λατομείου.

Εκτελούμε έργα οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεις παντός τύπου σε διάφορους χώρους όπως δρόμους, γήπεδα, πάρκινγκ.